Burzsoá Punk

Forradalmi intellektuális vélemény, kritika, támadás, felforgatás: elfogult sértegetés. A végcél: a magyar agy stimulálása.

Friss topikok

  • Burzsoá Punk: persze a tandijat en ugy tamogatom, ha garanciak vannak beepitve a jol tanulo szegenyek szamara. D... (2008.05.18. 11:34) tandíj

Linkblog

HTML

Az ostoba biztosító

2009.01.17. 14:43 | Burzsoá Punk | Szólj hozzá!

 Egy ismerősöm külföldre utazik. Kell neki valamilyen biztosítás - eszébe jutott, hogy a bankkártyájához tartozik valami. Hívja a bankot, a meg nem nevezett biztosítóhoz irányítják, ott emailen kell kérni.

Ismerősöm emailt ír. Visszaküldik, hogy sajnos csak halálára érvényes a szerződés. Erre kéri, hogy nem baj, küldjenek neki erről igazolást. Eltelt egy hét, visszajön az email ugyanazzal a szöveggel. Ismerősöm begurul és kéri, hogy küldjék el neki az igazolást, arról, amire érvényes a szerződés, különben lemondja az egészet.

Két nap múlva megjön egy levél, melyben ismerősömet értesítik, hogy utasbiztosításra nem érvényes a biztosítása. Ismerősöm persze nem azt kérte, hogy azt küldjék el, hogy mire nem érvényes, hanem azt, hogy mire érvényes a biztosítása. Huh, nos, az ostobaságnak nincsenek határai.

Címkék: bank ostoba igazolás biztosító utasbiztosítás

A bejegyzés trackback címe:

https://burzsoapunk.blog.hu/api/trackback/id/tr67883547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása