Burzsoá Punk

Forradalmi intellektuális vélemény, kritika, támadás, felforgatás: elfogult sértegetés. A végcél: a magyar agy stimulálása.

Friss topikok

  • Burzsoá Punk: persze a tandijat en ugy tamogatom, ha garanciak vannak beepitve a jol tanulo szegenyek szamara. D... (2008.05.18. 11:34) tandíj

Linkblog

HTML

a rendőr és a biciklis punk

2008.05.11. 15:32 | Burzsoá Punk | Szólj hozzá!

Andrássy út, bicikliút, szép szombat délután.

Megyek a bicajommal szabályosan a Deák felől, még lassan is. Baleset volt az út mellett, a bicikliúton egy rendőr áll, beszélget két nyugdíjassal, gondolom, szemtanúk. Messziről csöngetek nekik, ugye, nehéz kitérni, mert jobbról padka, balról parkoló autók és azok a kis fémizék az úton. Nem mozdulnak, lefékezek előttük.

A rendőr lassan megfordul (sztem gyakorolja otthon a tükör előtt), felhúzott szemöldökkel és aszondja: te sem férsz el máshol? Mondom neki, nem, mert ez a bicikliút (egyébként meg mit tegez??). Erre kiküld, az autók közé, ahol két percen belül egy barom majdnem elüt, úgyhogy a következő lehetőségnél visszasoroltam a "bicikliútra", vagy mi.

Gondoltam, hogy visszafordulok és elkérem a rendőr sorszámát, aztán feljelentem mint a sicc, mert semmi sem indokolta azt, hogy a kijelölt bicikliútról leküldjön, csak az, hogy nem volt hajlandó két lépést lépni valamerre. De aztán inkább mentem tovább, csak nekem lenne belőle bajom. Köcsög volt és marad is.

Mikor lesznek már itthon biciklis rendőrök? Vagy az sem megoldás, hogy legalább a rendőr ne akarjon kivégezni, csak mert biciklivel közlekedem?

Címkék: rendőr út bicikli bicikliút andrássy

A bejegyzés trackback címe:

https://burzsoapunk.blog.hu/api/trackback/id/tr81463844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása