Burzsoá Punk

Forradalmi intellektuális vélemény, kritika, támadás, felforgatás: elfogult sértegetés. A végcél: a magyar agy stimulálása.

Friss topikok

  • Burzsoá Punk: persze a tandijat en ugy tamogatom, ha garanciak vannak beepitve a jol tanulo szegenyek szamara. D... (2008.05.18. 11:34) tandíj

Linkblog

HTML

tandíj

2008.03.02. 19:10 | Burzsoá Punk | 2 komment

Pártolom a tandíjat, hiszen azt is pártolom, hogy fizetni kelljen az ABC-ben. Ott se nézik se a kort, se a családot.

A bejegyzés trackback címe:

https://burzsoapunk.blog.hu/api/trackback/id/tr19362361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

king_aranarth 2008.05.11. 20:05:18

Nem pártolom a tandíjat, mert az nem szolgálja az esélyegyenlőséget. Vannak feladatok, amiket az államnak el kell látnia és kötelessége támogatnia - az adóbevételekből. A vásárlás nem ilyen, a tanítás igen. Vagy legyen "tandíj" az óvodában, és az általános iskolában is? Az elsőt fenntartani már most sem kötelessége az önkormányzatnak... Ez az út nem vezet sehova.

Burzsoá Punk 2008.05.18. 11:34:22

persze a tandijat en ugy tamogatom, ha garanciak vannak beepitve a jol tanulo szegenyek szamara. De azt nem tamogatom, hogy a milliomos csemete ingyen logassa a labat a bolcseszkaron, vagy hogy sokan ugy gondoljak, ez nekik "jar".

Ez a legnagyobb baj, a felsoktatas mar nem olyan mint az ovoda vagy az altalanos iskola, nem alapszolgaltatas, hanem specializalt tovabbkepzes. Soha nem volt es nem lesz az eselyegyenloseg celja, csak a kommunizmusban volt az. (de meg ott se, mert akkor meg eppen az osztalyellensegeknek nem jart)
süti beállítások módosítása